Av allt mitt hjärta

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av avalltmitthjarta - 24 januari 2009 23:19



Tre små griseknoar... :-)


Idag har vi storstädat här hemma. Inte så kul, men nödvändigt.

Vad mer då? Har gjort hemgjord glass tillsammans med barnen. Mixade blandade frysta bär (svarta och röda vinbär, blåbär, björnbär och jordgubbar) med lite vaniljyoghurt. Mumma!

Alla åt utom Alexander som ville ha bären som de var. Han är go han min Alexander. :-) Äter allt som andra barn ratar. Pillar ut morot, palsternacka och broccolibitarna ur laxpasta och äter dem först. Stora lökbitar, champinjoner, oliver... Tokig i all frukt och grönsaker. Goa unge!


Seb gjorde morotsjuice i råsaftcentrifugen. 30 kr för nästan 2 liter färdig juice jämfört med de 19 kr för en liten flaska Brämhults i affären.

Snäppet nyttigare också. Har börjat dricka mycket morotsjuice på sistone. Barnen älskar det så de tjatar... ;-)  Ska prova smyga ner lite färsk broccoli och blomkål också. Det märker de nog inte. :-)


Nej fy, nu börjar jag känna mig trött märker jag... Sitter framför teven och slötittar på nån film vi hyrt på Hemköp. Helt ok.


Lägger in en bild på mitt och Matteus senaste projekt. Vi har odlat persilja. ;-) Så här såg groddarna ut den 21:a.

Får se om det blir några knippen. :-)


Nej, nu ska den här trötta mamman masa sig i säng...

Min sköna hästenssäng... synd bara att DEN blivit för mjuk för MIG.


As if!

Av avalltmitthjarta - 24 januari 2009 14:37


Ni är väl för rara... :-)


Catta: Amning ska ju göra att man går ner och inte upp, men jag har börjat gå upp efter förlossningen med alla tre barnen. Kanske för att jag bara delammar?


Men tålamod är nog bra när det gäller såna här saker. Synd bara att det är just det jag inte har... ;-) Jag är otålig i många avseenden. Dålig egenskap tycker jag, men kan man ändra på det frågar jag mig själv?


Säg det...




Ovido - Quiz & Flashcards