Av allt mitt hjärta

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Marsvinen i sitt nya hem

Av avalltmitthjarta - 29 januari 2009 15:51



Uppfödaren som köpte de flesta av mina marsvin har mailat lite bilder. Bland annat denna där man ser Lisa och Isobellima vid matskålen, och Prima Ballerina ser man bakifrån inne i "högen". ;-)

Härligt att se hur bra de har det! Ballerina är dessutom konstaterat dräktig nu med en self black hane. Spännande att se vad det blir för ungar i den kullen sen.


Drömmen om att starta en uppfödning lever kvar... För exakt ett år sedan hade jag ju bestämt mig för att göra det, och planerna hade nog gått i lås om det inte var för alla omständigheter runt i kring.


Men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden. Faktum kvarstår dock att vi inte kan ha några djur inomhus då Sebastian är allergisk, så troligen blir det att jag skaffar ormar igen eller nån ödla kanske. När barnen blivit större. Hade ju en gul råttsnok och två kungspyton innan Matteus föddes.


Men den starkaste drömmen är att skaffa egen häst. Men det blir inte av förens om tidigast 15-20 år. Då har barnen hunnit bli stora, och eventuell sladdis/sladdisar hunnit bli mellan 5 och 10. Kan inte tänka mig att jag aldrig skulle få fler barn. Jag vill gärna ha fler, men inte nu på minst... tja... någonstans mellan 8 och 10 år. Jag vill inte vara över 35 iaf.


Men nu ska jag banne mig unna mig lite tid till mig själv emellan. Skulle tippa på att jag fortsätter plugga om några år. Jag är sugen på att läsa till fritidspedagog.

 
 
Lena

Lena

29 januari 2009 17:14

Mysig bild!
Många marsvin i flocken ; )

Hoppas du klurar ut det där med bloggsurfningen ; )

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Melinda

Melinda

1 februari 2009 10:48

Åh gud va söööööta =) jag har en gång i tiden varit uppfödare av marsvin =P underbara djur! även ställt ut vissa som vunnit första pris mm, dock har jag inga kvar längre, man saknar dom =( blir väl nångång att man skaffar igen =)

Hoppas allt e fint me er idag? =)
Bor du i Fagersta? jag har bott här snart 3 år men vill flytta =/ trivs inte här! har inte några vänner så det e tråkigt!

Kram!

http://welons.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avalltmitthjarta - 6 mars 2013 11:12

...vilket betyder simskola för barnen. Först ut är Isabelle, medans jag kopplar av i godan ro med en kopp kaffe och en bit hallonpaj. Jag är stammis här av flera olika skäl. :-)...

Av avalltmitthjarta - 5 mars 2013 21:15


      ...då de börjat bygga nya bostäder uppe i skogen. Det här suger! ...

Av avalltmitthjarta - 5 mars 2013 21:12


   

Av avalltmitthjarta - 2 mars 2012 13:24

    Ingredienser 125 g smör eller margarin 2 dl socker 2 ägg 1 dl mjölk saft av 1 limefrukt 2 bananer 3 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 tsk bakpulver 1/3 tsk salt 1/2 dl blåa vallmofrön 1 1/2 tsk vaniljsocker Glasyr 2 dl florsocker ...

Ovido - Quiz & Flashcards